İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyada paylaşılan Küçükçekmece’deki bir kavga sırasında kılıç kullanan yabancı uyrukluların sınır dışı edildiğini duyurdu.

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyada paylaşılan Küçükçekmece’deki bir kavga sırasında kılıç kullanan yabancı uyrukluların sınır...

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyada paylaşılan Küçükçekmece'deki bir kavga sırasında kılıç kullanan yabancı uyrukluların sınır dışı edildiğini duyurdu.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Küçükçekmece'de ellerinde kılıçlarla kavga eden yabancı uyruklular tespit edildi ve sınır dışı edildi. İstanbul büyük bir metropol ve zaman zaman istenmeyen olaylar yaşanabiliyor. Ancak suç işleyenlere karşı kararlı mücadelemiz devam edecektir.' şeklinde ifade etti.

Önceki gün Küçükçekmece'de meydana gelen kavgada, iki yabancı grup arasında kılıçların kullanıldığı görüntüler sosyal medyada yayınlanmıştı. İlgili görüntülerin yayılmasının ardından yetkililer olaya hızla müdahale ederek kılıç kullanan şahısları tespit etti ve sınır dışı etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme