İspanyol Futbol Takımı Güler’in Sakatlığı Nedeniyle ABD Turunu Yarıda Bıraktı

İspanyol futbol takımı, “Soccer Champions Tour” adı altında ABD’de gerçekleştirdiği sezon öncesi kampını yarıda bıraktı. Kulübün...

İspanyol futbol takımı, 'Soccer Champions Tour' adı altında ABD'de gerçekleştirdiği sezon öncesi kampını yarıda bıraktı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, futbolcu Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildiği belirtildi.

Yaşanan bu sakatlık sebebiyle Güler, ABD turunu yarıda bırakıp Madrid'e dönmek zorunda kaldı. Sakatlık süreciyle ilgili kulüp tarafından detaylı bilgi paylaşılmazken, futbolcunun sağlık durumu ve tedavi planının nasıl şekilleneceği konusunda takipçilerin merakı sürüyor.

'Soccer Champions Tour' etkinliğindeki takımlar, sezon öncesi hazırlıklarını yapmak ve oyuncuların performansını geliştirmek amacıyla uluslararası kamp ve maçlara katılıyor. Ancak spor dünyasının kaçınılmaz gerçeklerinden olan sakatlıklar, bu tür organizasyonlarda da futbolcuların önünde ciddi bir engel oluşturabiliyor.

Güler'in sakatlık durumu ve tedavi süreci, taraftarlar ve futbol camiası tarafından yakından takip edilirken, İspanyol takımının gelecek müsabakalardaki performansını da nasıl etkileyeceği merak konusu.

Arda Güler sakatlık sürecinde takımına destek olmayı bırakmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler.' sözleri ile durumu hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

pic.twitter.com/xy1L2sDgsh

— Arda Güler (@10ardaguler) July 29, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme