İŞÇİ PARTİSİ’NDE TİRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ RIZA TÜRKÖZ

 Şu ana kadar İzmir&rsquoin 19 ilçesinde belediye başkan adayını açıklayan İşçi Partisi (İP) Tire belediye başkan...

 Şu ana kadar İzmir'in 19 ilçesinde belediye başkan adayını açıklayan İşçi Partisi (İP) Tire belediye başkan adayını da belirledi. Mali Müşavir Ali Rıza Türköz Tire'ye yönetmeye talip oldu.

İP Tire Belediye Başkan Adayı Türköz, 'Rantçı değil halkçı bir belediye için geliyoruz. Arslanlı yolda yürüyenlerin, Atatürk'te birleşenlerin adayı olarak Tire'de halkçı bir iktidarı kuracağız' dedi.

'Üreticimize, esnafımıza, tüccarımıza, köylümüze, bütün yurttaşlarımıza akılcı projelerimizle yol göstereceğiz' diyen Türköz, 'Tire halkıyla şeffaf, halkçı bir belediyeciliği inşa edeceğiz. Tire aydınlık günlere yakındır' şeklinde konuştu.

İP TİRE ADAYI ALİ RIZA TÜRKÖZ KİMDİR?

1956 yılında Tire'de doğdu. Tire'de 32 yıldır mali müşavirlik yapmaktadır. Geçmişte CHP Tire ilçe başkanlığı yapan Türköz, İşçi Partisi'nde Tire ilçe başkanlığı yaptıktan sonra en son İzmir il yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. 11 yıl boyunca İzmir SMMOB'de merkez kurul üyelikleri yapan Türköz, Tire Şehir Kulübü'nün de başkanlığını yapmıştır. Halen ADD Tire şube yöneticisidir.

 

 

 

Bakmadan Geçme