İş yeri sahibi motorla hırsız yakaladı

Perşembe günü saat 16.00′ da Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde gerçekleşen olayda öğle saatlerinde 7 kişilik kadın hırsızlık...

Perşembe günü saat 16.00′ da Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde gerçekleşen olayda öğle saatlerinde 7 kişilik kadın hırsızlık çetesi, Kağıthane de bir kesimhanenin önüne geldi ve işyerindeki boşluktan faydalanarak kilolarca eti çalmaya yeltendiler ve meydana pes dedirten görüntüler geldi.

Kadınlar iş yerinden çıkarak uzaklaşırken üst katta müşteriyle ilgilenen iş yeri sahibi Harun Kaya, durumu hemen fark etti. Çalışanıyla motosiklete kadınların peşinden gitti.

Kısa süre içinde hırsızları yakalayan Kaya, kadının elindeki kuzu etini almayı başardı.

Olayla ilgili konuşan Harun Kaya şunları söyledi 'Bizim arkadaş yukarıda müşteriyle ilgilendiği esnada o kadınlar gelmiş. Kimsenin burada olmamasını fırsat bilerek kancadaki karkas eti kucaklayarak gidiyorlar. Ondan sonra bir şekilde haberimiz oldu, peşine takıldık ve eti aldık. Ancak bu tür olaylar bizi de derinden üzdü. Sürekli tedirginlik içerisindeyiz.' diyen Kaya konuşmasına şöyle devam etti, eti aldığımız için şikayetçi olmadık ama yüzeysel olarak uyarıda bulunduk. Umarım bir daha olmaz. Yani değeri ortalama 2 bin 500 lira civarındaydı. Zaten müşteri için hazırlanmış bir karkas etti. Burada daha önce böyle bir olay duymadık, başımıza da gelmedi ama bazı yerlerde olduğuna dair kulağımıza duyumlar geldi. İlk defa bizim başımıza geldi diye ifade etti.

 

 

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme