İrem'den mutlu haber geldi

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tedavi gören İrem Valın, hayati tehlikeyi atlattı. Annesinin “Ablan seni çok özledi” sözlerini...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tedavi gören İrem Valın, hayati tehlikeyi atlattı. Annesinin 'Ablan seni çok özledi' sözlerini duyan 11 yaşındaki küçük kız, günler sonra ilk defa tepki verdi. Ailesi ile birlikte Bozdağ'a piknik yapmak için çıktığı yolculukta trafik kazası geçiren Valın ailesinin en küçük ferdi İrem Valın, bir haftadır Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yaşam mücadelesi veriyordu. Kazanın şiddetiyle beyninde kanama olan küçük kızdan bir hafta sonra müjdeli haber geldi.

Hayati tehlikeyi atlattı

İrem Valın'ın annesinin kızının tedavi gördüğü bölüme girerek, 'Ablan seni çok özledi, sesimi duyuyorsan elimi sık' demesi üzerine İrem'den ilk tepki geldi. Doktorların son yaptığı kontrolde İrem Valın'ın beynindeki kanamanın durduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Günlerdir İrem'den gelecek mutlu haberi bekleyen sevenleri ve akrabaları, doktorların 'Hayati tehlikeyi atlattı' açıklamasının ardından rahat bir nefes aldı.

İrem'in öğretmenlerinden Melek Serçe Akyıl, 'İrem, annesinin 'Beni duyuyorsan elimi sık' sözüne elini sıkarak ilk tepkisini vermiş. Duygu Hanım, şu an için hayati tehlikeyi atlattığını söyledi. Dualarıyla paylaşımlarımıza cevap veren, sosyal medya hesaplarımdan, özelden devamlı mesaj atıp dua eden herkese sonsuz teşekkürler. Rabbim, yüreğinizden dile gelen dualarınızı gördü. Allah, hepinizden razı olsun. Artık İrem'in gözlerini açmasını bekleyeceğiz. Bugünü yaşadıysak inanıyorum ki İrem'in gözlerini açtığı günü de göreceğiz' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme