İrem dua bekliyor

Bayındır'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 11 yaşındaki İrem Valın, yaşam mücadelesi veriyor. Dokuz Eylül...

Bayındır'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 11 yaşındaki İrem Valın, yaşam mücadelesi veriyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Valın'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

19 Ocak Pazar günü İzmir-Aydın yolu doğu kavşağında meydana gelen talihsiz kazada üçü çocuk sekiz kişi yaralanmıştı. Kazada yaralananlar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alınırken kazaya karışan 35 ADR 484 plakalı araçta ailesi ile birlikte yolculuk yapan İrem Valın ise başına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralandı.

Bir haftadır yoğum bakımda

11 yaşındaki İrem, kaza esnasında aldığı darbelerin şiddetiyle beyin kanaması geçirdi. Küçük kız, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Bir haftadır tedavi gören İrem'in sevenleri, gelecek güzel haberi bekliyor. Küçük kızın yakın arkadaşları ve öğretmenleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda İrem Valın'ın en kısa sürede hayati tehlikeyi atlatarak iyileşmesi için dua beklediklerini belirtti. Sevecen tavırları ve güler yüzü ile çevresine ışıklar saçan İrem Valın'dan gelecek iyi haber için umutlu bekleyiş sürüyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme