İpler Beydağ’ın elinde

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun bitimine sadece iki hafta kaldı. Maçlar öncesinden gerek ilk üçe...

1.Amatör Küme H Grubu'nda normal sezonun bitimine sadece iki hafta kaldı. Maçlar öncesinden gerek ilk üçe girme gerekse küme düşme ihtimallerini geride bırakıp son derece rahat bir şekilde mücadelesini sürdüren Beydağ Belediyespor ise son dört haftaki fikstürü ile hem play off hem de play out yarışındaki takımlarının önüne çıkıyor.

İki hafta önce sahasında konuk ettiği üçüncü sıradaki Ayrancılar Gençlikspor ile 1-1 berabere kalarak rakibinin play off yarışında yara almasına neden olan yeşil beyazlılar, bir darbe de Çırpı Doğanspor'a vurdu. Beydağ temsilcisi, Selçuk'ta oynanan ve tam bir gol düellosu şeklinde geçen müsabakayı 6-4 kazanarak rakibinin play out hattından çıkıp direkt ligde kalabilme umutlarını sekteye uğrattı.

Bu kez diğerleri ile yapacak

İlçesinin tek takımı olan Beydağ Belediyespor'un kilit rolü, burada da bitmiyor. Yeşil beyazlı ekip, kalan iki haftada da yine sırasıyla play off ve play out yarışının kaderine müdahil olacak. Pazar günü yine iç sahada bu kez dördüncü Gümüldürspor'u misafir edecek olan grup yedincisi, rakibine kaybetmediği takdirde Ayrancılar Gençlikspor'un play off turuna kalmasını garantilemesini sağlayacak.

Son maça kalırsa…

Play out tehlikesini hissetmeye başlayan Seferihisarspor ile son hafta rakip sahada karşılaşacak olan Beydağ ekibi, Çırpı Doğanspor'un o maça dek iddiasını devam ettirmesi halinde alacağı puan ya da puanlarla play out'a gidecek takımı değiştirebilir.

Osman Toka

Bakmadan Geçme