İMTAL İN BİLİM FUARI İLGİ GÖRDÜ

Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İMTAL) bünyesinde açılan TUBİTAK Bilim Fuarı, katılımcılardan ilgi gördü....

Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İMTAL) bünyesinde açılan TUBİTAK Bilim Fuarı, katılımcılardan ilgi gördü. Okulun konferans salonunda açılan sergiyi gezen Kaymakam Celil Ateşoğlu, öğrencilerin hazırladığı sergileri tek tek dolaşarak, projeler hakkında bilgi aldı. Öğrenciler de büyük bir heyecanla sergiyi gezen konuklara projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Öğrencilerin, sergiye iyi hazırlık yaptıklarını gördüğünü belirten Kaymakam Celil Ateşoğlu, yönetici ve öğrencileri tebrik etti.

Okul Müdürü Taner Hamzaoğlu, şenliğe katılan Ateşoğlu ve daire amirleri ve okul müdürlerine teşekkür etti.

Bilim fuarının koordinatör öğretmeni Ali Canseven de sergide 54 öğrenci tarafından hazırlanan 27 projenin bulunduğunu belirterek, 'Ocak ayından bu yana proje sergisi için hazırlık yapıyoruz. Öğrencilerimiz hem hazırladıkları projeler için iyi bir çaba gösterdiler hem de güzel bir sunum gerçekleştirdiler' dedi.

Serginin iki gün boyunca gezilebileceğini belirten Canseven, 'Meslek ve Teknik lise olmamız nedeniyle projelerimiz teknoloji ve biyoloji ağırlıklı. Tarım ve onu destekleyen alanlarla ilgili projelerimiz de bulunuyor. Öğrencilerimizin, destek verilirse neler başarabildiklerini görmüş olduk. Hepsini kutluyorum.' dedi.

Bakmadan Geçme