İMAM HATİPDEN HAMDİBEY CAMİİNDE KANDİL PROGRAMI

Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hz. Muhammed&rsquoin dünyaya gelişinin 1445. Yıldönümünde Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Şubesi...

Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin 1445. Yıldönümünde Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Şubesi ile ortaklaşa 'Mevlid Kandili Programı' düzenledi.

Salı Pazarı'ndaki Hamdibey Camii'nde gerçekleşen programa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, cami cemaati ve öğrenciler katıldı. Kuran-ı Kerim'den ayetlerin okunması ile başlayan programda öğrenciler şiirler ve ilahiler okudu. Dualarla devam eden programda Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Şubesi'nce çeşitli ikramlar yapıldı.

Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selahattin Özbudak, 'Mevlid Kandili okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz kandil haftası boyunca çeşitli etkinliklere katıldı ve katılacaklar. Mevlid Kandili günü hatırlatmak ve güzelleştirmek adına Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Şubesi Başkanı Muhammet Şen bizlere destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Bütün insanlığa rahmet Peygamberi olarak gönderilen Hz. Muhammet (S.AV)'in doğum gününün; ülkemize ve İslam lemine birlik, beraberlik ve huzur getirmesini Yüce Mevla´dan niyaz ediyoruz' dedi.  

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme