İLKKURŞUNDA DIŞ CEPHE İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 Ödemiş&rsquoin okullar haricindeki tek spor salonu İlkkurşun Spor Salonu&rsquonda İzmir İl Özel İdaresi&rsquonce maliyeti karşılanan bakım...

 Ödemiş'in okullar haricindeki tek spor salonu İlkkurşun Spor Salonu'nda İzmir İl Özel İdaresi'nce maliyeti karşılanan bakım çalışmaları devam ediyor. Salonun içinde yapılan bazı çalışmaların ardından sıra dış cephedeki onarıma geldi.

Dış cephesinde sıva onarımları tamamlanan İlkkurşun Spor Salonu yakında yeni renkleriyle vatandaşlara hizmet verecek. Astar çalışmalarının yapıldığı salonun dış cephesi tamamen boyanacak. Daha önce sporseverler gazetemiz aracılığıyla bakım ve düzenleme talebinde bulunduğu dış cephedeki çalışmalar da İzmir İl Genel Meclisi'nin sağladığı bakım ve onarım ödeneği ile gerçekleştiriliyor.

Yağışlı havalarda sorun yaratan çatısı onarılan, ihtiyaca cevap vermesi zorlaşmış zemini sentetik kaplama ile değiştirilen salonun içindeki bakım çalışmalarında sona gelindi. Güreş antrenmanlarının yapıldığı bölümlerin de yenilendiği salonda geriye şeref tribünün genişletilmesi çalışmaları kaldı. Yedek oyuncuların oturduğu sıralar ile hakem masalarının da tribünlerin bulunduğu kısma taşındığı salona yeni bir elektronik skorboard kazandırılacak.

Sporseverlerin 'Soğuk Savaş döneminde kalma bir görüntüye sahip' dedikleri salonun gerek iç, gerekse de dışında yapılan çalışmalar memnuniyet yaratırken, tribünlerin de koltuklandırılmasıyla İlkkurşun Spor Salonu çağa uygun şekilde sporculara ve seyircilere hizmet verecek.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme