İLK ZİLDE DÖLEK’TEN ZİYARET

 3 Eylül Yatılı Ortaokuluna, TBMM&rsquoden halı, Ödemiş Kaymakamlığından yeni araç DÖLEK: &ldquo2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ...

 3 Eylül Yatılı Ortaokuluna, TBMM'den halı, Ödemiş Kaymakamlığından yeni araç

DÖLEK: '2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ TURUNDA TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM'

Kerem Karamanlıoğlu

2013-2014 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başladığı ilk gün tüm eğitim camiasına başarılar dileyen Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ilçedeki bazı okulları ziyaret etti. İlçeye bağlı Kızılcavlu köyü ilkokulunu ziyaret eden Kaymakam Abdullah Dölek burada öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Daha sonra Ödemiş 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Dölek, burada Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yarıyıl tatilinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi öğretmenlerle sohbet etti.

'KIZ VE ERKEK PANSİYONLARINA PARKE'

Ödemiş Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin (KHGB) tarafından yatılı okulun erkek ve kız pansiyonlarının odalarında ve toplu kullanım alanlarında yerlere parke yapımı ve okula yeni alınan servis aracını inceleyen Kaymakam Abdullah Dölek 30 Mart'a kadar eksikleri yapmaya çalıştıklarını söyledi.

'TBMM'YE TEŞEKKÜRLER'

Dölek, '3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulumuzda birliğimiz aracılığı ilçe milli eğitim ve il milli eğitim il özel idare katkıları ile öğrencilerimizin kız erkek pansiyonlarında yer sağlıklaştırma parke çalışması yaptık. Aynı zamanda okulumuza yeni bir öğrenci servis aracı da aldık. Öğrencilerimizin eğitimleri için her şey yapılsa da azdır. Biz de imknlarımız doğrultusunda şuan bu okulumuz ile birlikte toplam da en acil eksikleri olan 20 okulumuzda çalışmalar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Aynı zaman da bu okulumuza TBMM'nin kırmızı halıları geldi TBMM yetkililerini de okulumuz adına teşekkür ediyoruz. 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci turunda sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılı bir dönem diliyorum' dedi.

Dölek konuşmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden Ödemiş 3 Eylül Yatılı Bölge Okulu Pansiyonuna gelen kırmızı halıları inceledi.

Son olarak okulda görev yapan yaklaşık 35 öğretmen ile çay molası veren Dölek öğretmenlerden okulun genel durumu, başarı durumu ve eksikleri hakkında bilgi aldı.

Okula alınan servis aracı ile de okul bahçesinde küçük bir tur atan Dölek, yapılan çalışmalar ve okula alınan aracın iyi günlerde kullanılması temennisinde bulundu.

Okul Müdürü Mustafa Sarı da 'Okulumuzda en önemli eksiklerden biri pansiyonlarımızın zemin sorunuydu. Sağolsun kaymakamımızın öncülüğünde bu sıkıntı çözüldü. Öğrencilerimiz yeni zeminden çok memnun artık hiç üşümüyorlar. Bir diğer konu da araçtı sıkıntısıydı. Bu durum da sayın kaymakamımızın öncülüğünde biterek yepyeni bir aracımız oldu. Ben başta kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda TBMM'den gelen halılar içinde okulum, öğrencilerim adına TBMM yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.

 

Bakmadan Geçme