İLK HAFTANIN BİRİNCİSİ DEĞİRMENCİ’YE SÜRPRİZ ZİYARET

 Küçükmenderes Gazetesi size en yakın gazete bayiinde İLK HAFTANIN BİRİNCİSİ DEĞİRMENCİ&rsquoYE SÜRPRİZ ZİYARET Mehmet Sulu –...

 Küçükmenderes Gazetesi size en yakın gazete bayiinde

İLK HAFTANIN BİRİNCİSİ DEĞİRMENCİ'YE SÜRPRİZ ZİYARET

Mehmet Sulu – Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ve Bayındır'daki gazete bayileri aracılığıyla tüm havzada okuyucularıyla buluşan gazetemizin satış grafiği yükselmeye devam ediyor.

Bir haftadan bu yana devam eden uygulamadan elde edilen verilere göre en çok satış yapan bayi, Ödemiş'te Mithatpaşa Caddesi'nde Postane yanında 38 yıldır gazete bayiliği yapan Abdullah Değirmenci oldu. Değirmenci'yi işyerinde ziyaret eden genel koordinatörümüz Osman Berber, en çok satış yapan gazete bayii Değirmenciye sürpriz hediyeler vererek kutladı.

Bölgedeki 64 gazete bayiinde okuyucu ile buluştuklarını ifade eden Berber, 'Halkımızın haber alma özgürlüğüne en iyi şekilde hizmet etmek, en etkin şekilde halkımıza ulaşmak adına başlattığımız çalışma gayet iyi ilerliyor. Bugün de en çok satış yapan bayiimizi kutlamak istedik. İlk haftanın birincisi olan Abdullah Değirmenci'ye teşekkür ediyor, hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz. Havzamızdaki tüm vatandaşlarımız kendilerine en yakın bayide Küçükmenderes Gazetesi'ni bulmaya devam edecekler. Okuyucularımıza da ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

Genel Koordinatör Berber, bundan sonra her hafta sonunda yapılan değerlendirmeler sonunda en çok satış yapan bir gazete bayisini çeşitli hediyelerle ödüllendireceklerini belirtti.

İlk haftanın birincisi Abdullah Değirmenci de her gün sabah 04.00'da açtığı işyerinde vatandaşların özellikle yerel basına ilgi gösterdiğini belirterek, 'Küçükmenderes Gazetesi güncel ve kaliteli haberleriyle bölgemiz insanını haberdar ediyor. Çevremizde ne olup bittiğini, bölgemizi ilgilendiren yatırımları, gelişmeleri öğrenme fırsatı sağlıyor. Bu nedenle ilgi de sürekli artışta. Küçükmenderes Gazetesi'ni yıllardır koruduğu çizgisinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum' dedi.

 

Bakmadan Geçme