İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İÇEL ÖZEL ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, okul ziyaretleri programında Ödemiş Fatih Özel Eğitim Uygulama ve...

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, okul ziyaretleri programında Ödemiş Fatih Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı çalışmaları yakından inceleyip okul öğretmenlerinden öğrenciler hakkında bilgiler aldı.

Farklı sınıflardaki öğrencilerle yakından ilgilenen Murat İçel, öğrencilerle birlikte ders başı yaptı, dersin ardından da öğrencileri dinledi, onlarla sohbet etti.

Ziyaretle ilgili konuşan İçel şunları ifade etti: 'İlçemizde okullarımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de özel çocuklarımızın eğitim gördüğü Ödemiş Fatih Özel Eğitim Uygulama ve iş Uygulama Merkezimizi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ile birlikte derse girerek birlikte ders işledik. Daha sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte atölyelerde üretilen el işi ürünleri inceledik. Öğrencilerimiz ile sohbet ettik.

Bu okulumuzdaki eğitim özel çocuklarımız için çok önem arz ediyor. Okul müdürümüz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bundan sonraki günlerde de başarılı bir dönem diliyorum.'

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme