İki gün boyunca şenlik var

Ödemiş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Atletizm Şenliği ve...

Ödemiş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Atletizm Şenliği ve konser olmak üzere iki ayrı etkinlik düzenliyor. Etkinlikler 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş'te de belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanacak. Ödemiş Belediyesi'nin ilk etkinliği 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Atletizm Şenliği. Bu yıl beşincisi düzenlenen Atletizm Şenliği; koşu, uzun atlama ve gülle atma branşlarında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere dört kategoride yapılacak. Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek yarışlar, bugün saat 17:00'de Ödemiş Saracoğlu Stadyumu'nda olacak.

Yarın saat 19:00'da ise Saracoğlu Stadyumu önünde Ödemişli genç yeteneklerin performanslarını sergileyecekleri konser düzenlenecek. 50. Yıl Ortaokulu, Ödemiş Fen Lisesi ve Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu müzik gruplarının yer alacağı gecede gençler, canlı performanslarını sergileyecek.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme