İETT Otobüsüne Saldırı: Silivri-Avcılar Metrobüs Hattında Doluluk Nedeniyle Kapılar Açılmayınca Tartışma Çıktı

Silivri-Avcılar Metrobüs hattında sefer yapan bir İETT otobüsü, dolu olduğu için durakta kapılarını açmadığı için tartışmalara...

Silivri-Avcılar Metrobüs hattında sefer yapan bir İETT otobüsü, dolu olduğu için durakta kapılarını açmadığı için tartışmalara neden oldu. Bu durum üzerine bekleyen bazı yolcular otobüse saldırdı, kapıları tekmeledi ve camları kırdı. Olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Silivri- Avcılar Metrobüs hattında yolcu taşıyan 303 A hat numaralı İETT otobüsü, D-100 yolunda Avcılar istikametine doğru ilerliyordu. Otobüs durakta durduğunda, iddiaya göre içerisi dolu olduğu için şoför kapıları açmadı. Bu durumu fark eden bazı yolcular, şoförün hareket etmesi gerektiğini söyledi. Ancak, durakta bekleyen diğer yolcular ise, kapıların açılmadığı için otobüse saldırdı.

Yolcular, otobüsün kapılarına tekme attı ve camlarını kırdı. Bu olay sırasında otobüs içinde bulunan bazı yolcular da panik yaşayarak çığlık attı. Otobüs şoförü olayın ardından polisi arayarak şikayette bulundu. Kapılara saldıran kişiler ise olay yerinden kaçtı. Otobüs içinde yaşananlar ise, bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme