İBB ÖDEMİŞ KOORDİNASYON MERKEZİ CUMARTESİ AÇILIYOR

&ldquoAÇILIŞA AZİZ KOCAOĞLU KATILACAK&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Koordinasyon Merkezi...

'AÇILIŞA AZİZ KOCAOĞLU KATILACAK'

Kerem Karamanlıoğlu – İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Koordinasyon Merkezi Ödemiş'te Türk Hava Kurumu binasında Cumartesi günü açılıyor.

Bütünşehir yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dhil olan İzmir'in 9 ilçesi arasında yer alan Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerini daha iyi hizmet götürülmesi için tasarlanan Koordinasyon Merkezinin açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yapacak.

İçeriğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden İZSU vezneleri, Sosyal Yardımlaşma, İtfaiye, Mezarlıklar, Ulaşım, Park ve Bahçeler, Fen İşleri gibi birimlerin olacağı merkez 17 Ekim günü saat 14.00'te resmi olarak açılacak.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener şunları ifade etti:

'Bütünşehir yasası ile birlikte İzmir'de 9 ilçemiz daha İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlanmıştı. 9 ilçenin arasında yer alan Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerimize İzmir Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerini sürdürüyor. Bu hizmetlerin daha iyi olması içinde koordinasyon merkezi tasarlandı. Ödemiş'te Türk Hava Kurumu binası koordinasyon merkezi olarak Cumartesi günü yapılacak açılıştan sonra hizmet vermeye başlayacak. Merkezimizde büyükşehir belediyemizin, su vezneleri, itfaiye, mezarlıklar, ulaşım, park ve bahçeler, fen işleri kısaca ilçelere yönelik üzerine düşen ne varsa onların birimleri olacak. Cumartesi günü saat 14.00'te Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun katılımı ile koordinasyon merkezimiz hizmete açılacaktır. Tüm halkımızı da açılışımıza bekliyoruz.'

Bakmadan Geçme