Holding varisinin cansız bedeni evinde bulundu

Büyükhanlı Holding’in varisi olarak bilinen Cem Büyükhanlı isimli iş adamının cansız bedeni, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan...

Büyükhanlı Holding'in varisi olarak bilinen Cem Büyükhanlı isimli iş adamının cansız bedeni, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Bebek semtindeki evinde bulundu. Holding, inşaat ve turizm gibi sektörlerde varlık gösteriyor.

Büyükhanlı, Bebek'teki evinde köpeği ile beraber yalnız yaşıyordu. Ölüm nedeni henüz belli olmayan Büyükhanlı, yaklaşık bir hafta öncesine kadar akciğer rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu.

Gerede'nin eşiydi

Büyükhanlı ayrıca Survivor isimli yarışma programına da katılan oyuncu Bennu Gerede'nin 2010 ve 2011 yılları arasındaki eşi olarak biliniyor. Eski eşinin ölümü üzerine sosyal medyada paylaşımda bulunan Gerede, 'Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.' ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme