“HDP, yüzünü tekrar AKP’ye dönüyor” iddiası

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü yazısında bir kez daha CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Altaylı,...

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü yazısında bir kez daha CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Altaylı, aynı zamanda ciddi iddialarda da bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen grup toplantısında 'gerekirse altılı değil 16'lı masa kuracağım' demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayal aleminde yaşadığını söyleyen Altaylı, yazısında 'siz bundan böyle saat bile kuramazsınız' ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gereken dersi çıkarmadığının altını çizen Altaylı, önemli olanın masadaki kişi sayısı değil, samimiyet ve uyum olduğunu söyledi.

Yazısının ilgili bölümünde Altaylı, 'Benden duymuş olmayın ama HDP şu anda 'Bu CHP ile yürüyerek hiçbir şey kazanamadık. Biz yeniden AK Parti ile anlaşalım' diyenlerin sayısı artıyor ve iktidardan yana olan Kandil ve Öcalan'ın çizgisinin daha doğru olduğu konuşuluyor.' diyerek, seçim sürecinde CHP'ye verdiği desteğin karşılığını alamayan HDP'nin, açılım sürecinden sonra yüzünü tekrar AKP'ye dönmekte olduğunu da iddia etti.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme