'Haydi karına koş' büyük alkış topladı

2015 yılında kurulan ve bugüne kadar iki farklı oyunu toplam beş kez sergileyen Camsız Ekran Tiyatro...

2015 yılında kurulan ve bugüne kadar iki farklı oyunu toplam beş kez sergileyen Camsız Ekran Tiyatro Topluluğu'nun sahnelediği Haydi Karına Koş adlı oyun, Ödemiş Belediye Kültür Merkezi Salonu'nda geniş bir izleyici kitlesinin katılımıyla ilgiyle izlendi.

Camsız Ekran Tiyatro Topluluğu adına yapılan çalışmalarını değerlendiren İskender Şimşir, 'Camsız Ekran, yola çıkarken Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Turgut Usluca'nın sayesinde kooperatifin salonunda ilk provalarına başlamıştır. Bu sahnede yapılmış olan provaların sonunda Karmakarışık oyununu siz değerli seyircilerimizin huzuruna sunduk. Daha sonra ilk kurulan ekibimizden ayrılıklar yaşandı, fakat yanlış anlaşılmasın, bu ayrılıklar bazı ablalarımızın çocuklarının okul çağına gelmesi, bazı arkadaşlarımızın evlenmesi bazılarının ise Ödemiş'ten tayin nedeniyle ayrılması olmuştur.

Topluluğumuzda Kenan Karademir sayesinde ikinci oyumuz olan 'Haydi Karına Koş'un oyuncu kadrosu oluşturulmuştur. Bunlar İskender Şimşir, Kenan Karademir, Taha Özel, Esma Koparan, Çağla Kırlı, Okan Çavuşoğlu, Gizem Özenen, Hasan Oflaz ve Hakkı Hayırlı'dır.

Haydi Karına Koş oyunu, iki perdeden oluşan bir komedi oyunudur. 10-11 Temmuz tarihlerinde değerli Ödemiş halkına Ödemiş Kültür Merkezi'nde oyunumuzu iki gün sergiledik ve gösterilen ilgi, bizi fazlasıyla tatmin ve memnun etti. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu ilginin, sanata olan sevginin gün geçtikçe artmasını bekliyoruz. Beşinci kez sahne almanın haklı gururuyla birçok arkadaşımızın da ekibimize girme talepleri inanın bizi çok mutlu ediyor, umarız ki yeni yetenekli ve sanatı seven arkadaşlarımızı bekliyoruz. Bizi sosyal medyada, özellikle de Instagram'dan takip edebilirler.'CamsızEkranÖdemiş' sayfasını takip edebilirsiniz, şimdiden herkese teşekkür ederiz.

Bu oyunu çıkarırken bizden en ufak beklenti olmadan arkamızda duran ve maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Turan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Tiyatro alanındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek' dedi.

 Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme