Hayalleri gerçek oldu

Geçtiğimiz ay Şanlıurfa'da bulunan Yenice Eğitim Merkezi'nden Bademli Ortaokulu Müdürü Ramazan Göçen'in girişimleri sonucunda Ödemiş'e gelerek...

Geçtiğimiz ay Şanlıurfa'da bulunan Yenice Eğitim Merkezi'nden Bademli Ortaokulu Müdürü Ramazan Göçen'in girişimleri sonucunda Ödemiş'e gelerek Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde sergi açan Suriyeli kardeşler 10 yaşındaki Masa El Hüseyin ve ablası 15 yaşındaki Hibe El Hüseyin isimli Suriyeli ressam kardeşler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Şanlıurfa'da bir araya geldiler.

Bademli Ortaokulu Müdürü Ramazan Göçen, 'Suriyeli kardeşlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın resimlerini çizmişlerdi. En büyük hayalleri, yaptıkları resimleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizzat vermekti. Geçtiğimiz günlerde Sayın Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti sırasında Sayın Cumhurbaşkanımız, Suriyeli kardeşlerle bir araya geldi. Böylece en büyük hayalleri gerçek oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, El Hüseyin ailesini Ankara'ya davet etti. Sanatçı kardeşler ve aileleri bir hayli mutlu oldular. Ankara'ya yapılan ziyaretin ardından Suriyeli El Hüseyin ailesini tekrar Ödemiş'e davet edeceğiz' dedi.

Suriyeli Masa ve Hibe El Hüseyin, 'Ödemiş'te açılan serginin ardından TRT ve Küçük Menderes Gazetesi'nin aracılığı ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sesimizi duymuş oldu. TRT ve Küçük Menderes Gazetesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Sayın Erdoğan'ın bizi Ankara'ya davet etmesi, bizi hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı' diye konuştular.

Haber: Turgay KONURALP

 

 

Bakmadan Geçme