Havaalanında cenazeler karıştı ‘Tabuttan babam çıkmadı’

Ayrı şehirlere gömülecek olan 3 kişinin cenazesi Mersin hava limanında birbirine karıştı farklı illere gönderilince tabutları...

Ayrı şehirlere gömülecek olan 3 kişinin cenazesi Mersin hava limanında birbirine karıştı farklı illere gönderilince tabutları açan aileler, şoke oldu. Erzurum'da, babaları Ekrem Benkli'yi (83) yıkamak için gasılhaneye götüren Mehmet Ercan Benkli (47), başka bir cenaze ile karşılaştı. Benkli, 'Tabuttan babamız yerine başka biri çıkınca ne yapacağımızı şaşırdık' dedi. Yetkililerin devreye girmesiyle karışıklık giderilip, cenazeler, memleketlerine gönderilerek defnedildi.

Mersin'de kronik hastalıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren iki çocuk babası Ekrem Benkli'nin cenazesi Erzurum'a götürülmek üzere Adana'da hava limanına teslim edildi. Burada yapılan barkotlama hatası nedeniyle Benkli'nin cenazesi ile Muş ve Bursa'ya götürülecek iki cenaze karıştı. Muş'a gönderilmesi gereken cenaze Bursa'ya, Bursa'ya gitmesi gereken Erzurum'a, Erzurum'a gelmesi gereken de Muş'a gönderildi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme