Hacker: HUNTER Siber Suçları Araştırıyor

Siber Suç dizisinden gerçeğe göndermeli çarpıcı mesaj! Ses getiren ilk gerçek siber suç dizisi Hacker:HUNTER yeni...

Siber Suç dizisinden gerçeğe göndermeli çarpıcı mesaj!

Ses getiren ilk gerçek siber suç dizisi Hacker:HUNTER yeni sezonunda Çocukların siber suçlara yönelimini inceliyor. Dijital korsanlığı bir eğelence olarak gören çocukların hikayeleri, teknolojinin içine doğan çocuklar ve eğilimleri hakkında akıllara çeşitli sorular getiriyor. Kaspersky ortak yapımcılığında çekimleri tamamlanan sezon, 19 Mayısta Avrupa Euronews'te yayına giriyor.
Yapılan son araştırmalara göre çocukların %70'i günde en az üç saatini akıllı cihazlar ve dijital ortamda geçiriyor. Bu durumun yanı sıra bu yaş grubunun ebeveynlerinin yalnızca%50 si dijital denetim ve ebeveyn kontrolü uygulamalarını kullanıyor. Çocukların dijital dünyada denetimsiz, korumasız ve tehlikede olması, kendilerini siber suçların ortasında bulmaları üzerinde büyük etkisi olan bir faktör. Hacker: HUNTER serisi, bu tehlikeli yola nasıl girdiklerini araştırıyor.

  • Dört bölümlük mini dizi, bilgisayar korsanlığı dünyasıyla tanışma
  • Programlama bilgisine sahip olmayan birinin kişisel verilere kolayca ulaşmasını sağlayan siber suç endistrüsi
  • Yaşı küçük suçlulara karşı ceza sisteminin tutumu
  • Çocukların siber suçlardan nasıl kurtulacağı

Sezonun ana başlıkları

Yapımcı Kaspersky kimdir?

1997 yılında kurulanbir küresel siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketi olan Kaspersky, derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelinde işletmeleri, kritik altyapıları, hükümetleri ve tüketicileri korumak için sürekli olarak yenilikçi çözümler ve hizmetler üretmektedir.

Bakmadan Geçme