GÜLER MICIR OCAĞIYLA İLGİLİ İDDİALARA YANIT VERDİ

&ldquoENCÜMEN HERHANGİ BİR ARAZİ SATIŞI YAPMADI&rdquo  Başar Uçar – Kaymakçı eski belediye başkanı ve Ödemiş Belediye...

'ENCÜMEN HERHANGİ BİR ARAZİ SATIŞI YAPMADI'

 Başar Uçar – Kaymakçı eski belediye başkanı ve Ödemiş Belediye Meclis üyesi Halil Güler, Işıklar Mevkii'nde açılmak istenen mıcır ocağının bulunduğu bölgenin Kaymakçı Belediye Encümeni'nce parsellenip satıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Güler, 'Belediye encümenince yapılan bir arazi satışı yok' dedi.

Küçük Menderes Sulama Projesi'nin müteahhidi Aydeniz İnşaat tarafından sulama kanallarında kullanılmak üzere Kaymakçı'da açılmak istenen mıcır ocağının yankıları sürerken Kaymakçı eski belediye başkanı Halil Güler, arazi satışıyla ilgili oluşan iddiaları yalanladı.

Güler, ne kendi döneminde ne de kendisinden önceki dönemlerde böyle bir arazi satışının söz konusu olmadığını belirterek, 'Kamuoyunda ve yazılı basında yer alan mıcır ocağının bulunduğu arazilerin Kaymakçı Belediye Encümeni'nce parsel parsel satıldığı yönündeki iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ne benim dönemimde ne de benden önceki dönemde böyle bir durum söz konusu olmamıştır. Bu bölge zaten hazine arazisidir. Bizim böyle bir satış, tahsis gibi bir uygulamamız olmamıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına böyle bir açıklama yapma gereği duydum' şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme