Gengörü'den 2. dönem değerlendirmesi
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem başı, İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu toplantısı, İlkkurşun Mesleki ve...
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem başı, İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu toplantısı, İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde 7 Şubat 2022 Pazartesi tarihinde yarı yıl tatilinin bitmesiyle birlikte Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü 2. dönem öncesinde yapılacak olan çalışmalar ve alınması gereken tedbirleri değerlendirdi. Toplantıda birinci dönemin genel değerlendirilmesi yapıldı. İkinci dönem yapılacak çalışmalar, alınacak tedbirler ve öncelikli konular görüşüldü.
Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, '7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönemin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz' şeklinde konuştu.
Özcan Çetin