GENÇLİK TİYATROSU OCAK AYINDA SAHNEDE

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından kurulan &ldquoGençlik Tiyatrosu &ldquoçalışmalarına devam ediyor. Birgi...

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından kurulan 'Gençlik Tiyatrosu 'çalışmalarına devam ediyor.

Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri ve İlkkurşun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 12 kişilik tiyatro ekibi tiyatro yönetmeni Murat Gökşin yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Tiyatro ekibi Ocak ayında çalışmalarını yürüttüğü oyunu izleyiciler ile buluşturacak. Öğrencilerin tiyatro çalışmalarını yakından takip eden Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Uğur Küçükpolat çalışma salonunda öğrencilerini pasta ikramında bulundu. Öğretmenlerini ziyaretlerinden memnun kaldıklarını beliren öğrenciler öğretmenleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Uğur Küçükpolat, 'Okul olarak öğrencilerimizi yetiştirirken sanatla da bir bütün içerisinde olmalarına özen gösteriyoruz. Bugünde öğrencilerimin çalışmalarını yakından görmek onlara destek olmak amacıyla ziyaret ettim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarda öğrencilerimize destek olan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, Ödemiş Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve tiyatro yönetmeni Murat Gökşin'e teşekkür ediyorum' dedi.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme