GENÇLİK MECLİSİ ÜLKÜ OCAKLARINA TAZİYEDE BULUNDU

 Kerem Karamanlıoğlu Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta...

 Kerem Karamanlıoğlu

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta İstanbul Esenyurt'ta MHP seçim bürosuna yapılan saldırıda öldürülen MHP Basın sözcüsü Cengiz Akyıldız'ın vefatı nedeni ile Ödemiş Ülkü Ocaklarına ziyaret ederek taziyede bulundu.

Geçtiğimiz gün CHP belediye Başkan adayı mevcut başkan Bekir Keskin'i de ziyaret ederek 'Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler' neredesin projesini başkan Keskin'le paylaşan gençlik meclisi aynı konuyu Ülkü Ocakları mensupları ile de paylaşarak önümüzdeki dönemde kent yönetiminin söz sahibi belediye meclisinde gençlerinde bulunması gerektiğini vurguladı.

Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu, 'Öncelikle Ülkü Ocakları camiasının ağabeysi Cengiz Akyıldız adına başınız sağolsun diyorum. Bu durum Türkiye'nin ayıbıdır. Sadece ülkü ocakları ya da MHP camiasına değil tüm Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanları kınıyoruz. Bir başka konuda Ulusal Gençlik Meclisinin projesi olan 'Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler' neredesin projesini sizlerle paylaşmaya geldik. Önümüzdeki dönemde kent yönetiminin söz sahibi belediye meclisinde gençlerinde bulunması gerektiğini inanıyoruz. Bu çerçevede Ödemiş Belediyesi için üç siyasal partinin de belediye başkan adayları için görüşmelerimiz başladı. Geçtiğimiz gün Bekir Keskin ile görüştük. Önümüzdeki günlerde Mahmut Badem ve Mehmet Yılmazer adaylarımız ile de görüşerek önümüzdeki dönem belediye meclisinde kendi listelerinde kendi partilerinden gelen gençlerin olmasını istiyoruz. Aynı zamanda Ödemiş'te gençler olarak yapılacak sosyal etkinliklerde tüm gençlerin yan yana olmasını istiyoruz' dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz, 'Öncelikle ziyaretinizden ve acımızı paylaştığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem sıradan anlayışların bir kenara atılacağı ve daha iyi bir yönetim anlayışının olacağı belediye meclisi kurulacağı inancındayım. Bu çerçevede bizde ülkü ocakları olarak 'Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler' projesini destekliyoruz. Bu konuda MHP Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yılmazer ile de görüşmeler yapalım. Aynı zamanda Mehmet Yılmazer'de bir genç adaydır. Önümüzdeki dönem Ödemiş daha iyi yönetilecektir. Bundan sonraki süreçte de sosyal etkinliklerde milli bayram kutlama programlarında hep birlikte Ödemiş gençliği olarak hareket edelim. Ödemiş'in farkını biz gençler olarak ta ortaya koyalım' dedi.  

 

Bakmadan Geçme