GENÇLİK HAFTASINDA HEYECAN DOLU TURNUVALAR

BASKETBOLDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü&rsquonün &ldquoGençlik Haftası&rdquo turnuvaları devam ediyor....

BASKETBOLDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün 'Gençlik Haftası' turnuvaları devam ediyor. Badminton, masa tenisi ve voleybolun ardından ilçe çapında düzenlenen basketbol turnuvasında dereceye giren okullar belli oldu.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan Gençlik Haftası basketbol turnuvası küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlendi. Küçük kızlarda Birgi Kazımpaşa Ortaokulu birinci olurken Hatipoğlu Mustafa Erdem Ortaokulu ile Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu takip etti.

Küçük erkeklerde ilk sıra 50. Yıl Ortaokulu'nun oldu. İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Özel Dünya Koleji de üçüncü sırada yer aldı.

Yıldız kızlarda Cumhuriyet Ortaokulu şampiyonluğa uzandı. Cumhuriyet Ortaokulu'nu Hatipoğlu Mustafa Erdem Ortaokulu ile Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu takip etti.

Yıldız erkeklerde kürsünün ilk sırası Özel Dünya Koleji'nin oldu. Özel Birgivi Koleji ikinci, 50. Yıl Ortaokulu da üçüncü sırada turnuvayı tamamladı.

Genç erkeklerde Özel Oluşum Koleji Anadolu Lisesi zirvenin sahibi oldu. Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi ikinci, Ödemiş Anadolu Lisesi de üçüncü olarak dereceye girdi.

FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

Gençlik Haftası çerçevesinde okullar arası turnuvaların futsal ile devam ettiğini belirten Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, 'Okullar arası futsal turnuvamızda 28 ekip mücadele ediyor. Gençlik Haftası çerçevesinde öğrencilerimizin katılımlarıyla farklı alanlarda organizasyonlarımız sürecek. Dolu dolu etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı ve Gençlik Haftamızı kutluyoruz' diye konuştu.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme