Genç çiftten güvercinli düğün

Ödemiş'te Kuş ve Türkön ailelerinin gerçekleştirdikleri müthiş düğün töreninde gelin Betül Kuş ile damat Hüseyin Türkön...

Ödemiş'te Kuş ve Türkön ailelerinin gerçekleştirdikleri müthiş düğün töreninde gelin Betül Kuş ile damat Hüseyin Türkön çifti, dünya evine girmenin büyük mutluluğunu yaşadılar. Genç çift, kıyılan nikah sonrasında güvercin uçurdu.

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı düğün merasiminde davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren Betül-Hüseyin çiftinin nikahını Ödemiş Belediyesi Nikah Memuru Mustafa Oflas kıyarken nikah şahitleri ise Ali Aydın Öncü ile Esra Oran oldular.

Ecenaz Düğün Salonu'nda gerçekleşen gecenin mutlu çifti Betül-Hüseyin Türkön, gazetemize yaptıkları özel açıklamada, 'Birlikte aldığımız karar neticesinde düğünümüzde güvercin uçurmayı planlamıştık. Bunu da tüm yakınlarımızın önünde gerçekleştirdik. Düğünümüze geniş bir katılımın olması, bizi çok daha fazla sevindirdi' dediler.

Fatih Tedik ve grubunun canlı müzikleriyle özel bir program sunduğu gecede davetliler, sevilen parçalarla coştular. Pasta merasimi, takı merasimi, istek parçalar ve halay ile düğün, mutlu bir şekilde sona erdi.

Gecenin solisti Fatih Tedik, 'Özel ve seçkin konukların katıldığı düğünde bulunmaktan son derece büyük keyif aldık. Betül-Hüseyin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme