Gemlik’te Dinlenme Tesisinde Yemek Gecikmesi Nedeniyle Garsona Saldırı

  Olay, geçtiğimiz salı günü saat 17.00 sıralarında İstanbul-İzmir otoyolu Gemlik yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde gerçekleşti....

 

Olay, geçtiğimiz salı günü saat 17.00 sıralarında İstanbul-İzmir otoyolu Gemlik yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde gerçekleşti. Tesiste yemek siparişi veren 3 kişi, siparişlerinin geciktiğini iddia etti ve garson Murat Tepe (24) ile tartışmaya başladılar. Tartışma bir süre devam ettikten sonra, grup, Murat Tepe'ye tekme, yumruk ve sandalyelerle saldırdı.

Çalışanların ve diğer müşterilerin araya girmesiyle kavga sona erdi, ve 3 şüpheli olay yerinden kaçtı. Garson Murat Tepe başından yaralandı ve olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Murat Tepe Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve alnına dikiş atıldı.

Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda, jandarma ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi, ve denetimli serbestlik ve yurt dışına çıkma yasağı gibi tedbirler alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme