GELİŞİM MÜZİK’TE YOK YOK

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquote 2013 yılında kurulan son 1 yılda büyük başarılara imza atan Gelişim Müzik...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'te 2013 yılında kurulan son 1 yılda büyük başarılara imza atan Gelişim Müzik Orkestrası yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.

Canlı Müzik orkestracılığın yanı sıra öğrencilere gitar, bağlama ve diğer müzik endüstrümanlarında eğitimde veren Gelişim Müzik Ödemiş'ten birçok öğrencinin konservatuar bölümlerine gitmesinde yardımcı oluyor. Bunların yanında Ödemiş Anadolu Gençlik Halk Oyunları Derneği ile ortaklaşa yaptıkları proje ile geçen yıl Polonya'da bu yılda Fransa'da Ödemiş ve bölgesinin müziklerini ve halk oyunlarını tanıtacak olan grup hazırlıklarına başladı.

Gelişim Müzik Ortaklarından Ege Üniversitesi Konservatuar Bölüm Mezunu Taner Sevgel Ödemiş'te orkestracılığın yanı sıra eğitime katkı verdilerini de belirtti.

Sevgel, '2013 yılında değerli müzisyen arkadaşlarımız ile birlikte kurduğumuz Gelişim Orkestrası canlı müzik performansıyla tercih edenlerin güzel organizasyonlarına imzasını atmıştır. Müşterilerimizi en kaliteli müziği vermek adına ekip halinde yoğun çaba sarf ediyoruz. Tabii bunu yaparken de Ödemişimizi de katkı verdiğimizi düşünerek daha çok çalışmaya gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimiz var öğrencilerimize birçok enstrümanda bağlamada gitarda kurslar veriyoruz. Ödemiş'ten konservatuara gidecek öğrencilerimiz var. Onlara hedefledikleri alanda yerini almalarında katkı sağlamaya çalışıyoruz. Öte yandan geçen yıl ilki bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ödemiş Anadolu Gençlik Halk Oyunları Derneğimiz ile ortaklaşa yapılan çalışma sonrasında 2013 yaz döneminde Polonya'ya gitmiştik. Polonya'da bölgemizin oyunlarını, müziklerini tanıtma fırsatı bulduk. Bu yılda bu çalışmayı sürdürüyoruz. 11-26 Temmuz 2014 tarihinde Fransa'da kültürümüzün en büyük parçası olan yöre müziklerimizi ve yöre oyunlarımızı tanıtacağız. Gelişim Canlı Müzik Orkestrası olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz' dedi. 

Bakmadan Geçme