Gazinin isteğini geri çevirmediler

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gaziler Haftası etkinliklerine hazırlanan Ödemiş Muharip Gaziler Derneği'nde Başkan Selahattin Aktaşoğlu ve...

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gaziler Haftası etkinliklerine hazırlanan Ödemiş Muharip Gaziler Derneği'nde Başkan Selahattin Aktaşoğlu ve beraberindeki gaziler, kendilerine talepte bulunan Ödemişli Kore gazisi İbrahim Öztürk'e madalyasını İzmir'de taktılar.

Rahatsızlığı nedeniyle Buca'daki kızının yanında yaşadığı ifade edilen Ödemişli Kore gazisi İbrahim Öztürk'ün madalya isteğini yerine getirdiklerini dile getiren Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, 'Bilindiği üzere tüm gazilerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kez İzmir'de rahatsız olduğunu duyduğumuz Kore gazisi İbrahim Öztürk, bizi telefonla arayarak kendisine madalya istediğini ama Ödemiş'e kadar gelemediğini ifade etti. Biz de kendisini ziyaret ederek hem moral hem de madalya verdik. Gazimizi fazlasıyla sevindirdiğimize inanıyorum' dedi.

Madalyasına geç de olsa kavuşan ve duygulu bir konuşma gerçekleştiren İbrahim Öztürk, 'Ödemiş'te uzun yıllar yaşamamın ardından geçirdiğim ani bir rahatsızlık nedeniyle Buca'daki kızımın evindeyim. Madalya alma isteğimi geri çevirmeyen Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ve diğer gazi arkadaşlara bu anlamlı desteklerinden dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum' şeklinde konuştu.

HABER: TURGAY KONURALP

Bakmadan Geçme