Gaziler ve Şehit Ailelerine Anlamlı Buluşma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ev sahipliğinde düzenlenen özel programda gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

Toplumun en değerli kesimlerinden olan gazilere ve şehit ailelerine duyulan minnetin ifade edildiği bu anlamlı buluşmaya, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan da katıldı. Programa İzmir'in farklı bölgelerinden gelen gaziler, şehit yakınları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte, şehitlerin ve gazilerin vatan için verdikleri fedakârlıklar ve mücadeleler anılırken, onlara olan şükran duygusu dile getirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuşmasında şehitlerimizin ve gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurguladı. Tugay, “Bu vatan, şehitlerimizin kanıyla ve gazilerimizin kahramanlıklarıyla var olmuştur. Bizler de her zaman onların ailelerinin ve kendilerinin yanındayız. Onların bu fedakârlıkları sayesinde bizler huzur içinde yaşıyoruz” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan ise, böyle anlamlı bir programda yer almaktan onur duyduğunu belirterek, “Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bizler için birer onur kaynağıdır. Her zaman onların yanında olmak ve minnetimizi göstermek bizler için bir görevdir” ifadelerini kullandı. Programda, gazilere ve şehit ailelerine plaketler takdim edilerek, onlara duyulan minnet bir kez daha hatırlatıldı.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, gaziler ve şehit aileleri de söz alarak yaşadıkları onurlu süreçleri paylaştılar. Program, toplu fotoğraf çekimi ve düzenlenen yemekle sona erdi. Bu anlamlı buluşma, gaziler ve şehit ailelerinin yalnız olmadıklarını hissettiren sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Bakmadan Geçme