Gaziemir’deki Orman Yangınına Hızlı Müdahale Devam Ediyor

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki orman yangınına hızlı müdahale devam ediyor. Sarnıç Göleti yakınlarındaki ormanlık alanda bugün saat...

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki orman yangınına hızlı müdahale devam ediyor. Sarnıç Göleti yakınlarındaki ormanlık alanda bugün saat 13.00 sıralarında başlayan yangın, çevre sakinleri tarafından hemen yetkililere bildirildi. Olay yerine hızla intikal eden İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangını kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği için soruşturma devam ederken, alevlerle mücadelede havadan ve karadan yoğun bir çaba harcanıyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gönderilen 5 uçak ve 8 helikopter, 21 arazöz, 8 su ikmal aracı ve 6 dozer, yangınla mücadelede kullanılıyor.

Yangın bölgesine sevk edilen ekiplerin koordinasyon içinde çalışmalarıyla yangının büyümesi engellenmeye çalışılıyor. Yangın söndürme çalışmalarının başarılı olması ve can kaybının önlenmesi için yetkililerin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme