GAZETENİZ -KÜÇÜKMENDERES  18 YAŞINDA

 Kerem Karamanlıoğlu – 24 Aralık 1997 yılında kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesi dün 17 yılı geride bırakıp...

 Kerem Karamanlıoğlu – 24 Aralık 1997 yılında kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesi dün 17 yılı geride bırakıp 18'inci yaşına girdi.

17 yılı geride bırakmanın mutluluğu gazetenin başyazarı Mustafa Erdal'ın arzuhalci bürosu önünde yapılan sade törenle kutlandı.

Gazetenin çıktığı günden buyana aralıksız başyazarlığını yapan Mustafa Erdal adına kesilen pasta törenine, gazetemizin yazarlarından ziraat mühendisi Özkan Akgün, Eğitim Sen ilçe temsilcisi edebiyat öğretmeni Selim Şahan, Efe Ofset İşletme Sahibi Metin Dursun, Gazetenin Genel Koordinatörü Osman Berber, Yazı İşleri Müdürü Sermin Şirinsöz Akçakmak, muhabirler, dağıtım elemanları ve Efe Ofset çalışanları katıldı.

18 yaşına girmenin mutluluğunu pasta keserek kutlayan Küçükmenderes Bölge Gazetesi çalışanları başyazar Mustafa Erdal'a da uzun ömürler dilediler.

'18 YILDIR ARA VERMEDEN YAZIYORUM MUTLUYUM'

Başyazar Mustafa Erdal, '68 yıldır yazıyorum. Geçmişte birçok gazete ve dergide çalıştım. 1997 yılında Ödemiş'te kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesinde de köşe yazarlığı yapmaya başladım. 18 yıldır hiç ama hiç ara vermeden Küçükmenderes Bölge Gazetesinin başyazarı olarak çalışıyorum. Gazetemiz ilk gün olduğu gibi bugüne kadar ilkesinden ve çizgisinden hiç sapmadan 18 yaşına geldi. Başta Osman Berber ve tüm gazete ekibine başarılar diliyorum. Ben de bu ekibin içinde yer almaktan çok mutluyum. Köşemde hergün günlük olan biten gelişmeleri, genel ve yerel tarihte yaşananları okuyucularımıza aktarmaya devam ediyorum. Küçükmenderes Bölge Gazetesine nice güzel başarı dolu seneler diliyorum' dedi.

Gazetenin kuruluş yıldönümü nedeniyle Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de gazeteyi ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Mahmut Badem gazetemize nice seneler diledi.

'BİR ZAMANLAR 8. YILINI KUTLAMIŞTIK BUGÜN 18. YILINI KUTLUYORUZ NİCE SENELERE'

Badem, 'Ödemiş'te 18 yıl önce kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesi ilk günden bugüne Ödemiş'in ve bölgenin nabzını tutarak her gün okuyucularına ulaştı. Bir zamanlar gazetenin 8. yaş gününü birlikte kutlamıştık. Sonra 9. 10. yaşlarına ulaştı. Bugün ise 18 yaşında ben Küçükmenderes Bölge Gazetesine bundan sonrada başarılı dolu yıllar diliyorum. Köşe yazıları, değerli haberleri ile bölgemize hizmet vermeye devam edeceğine inanıyorum. Ben de belediye başkanı olarak Küçükmenderes Bölge Gazetesi ile çalışmaktan mutluyum. Tüm gazete ekibine kolaylıklar diliyorum' dedi.

Başkan Mahmut Badem'in ziyaretinden sonra Ödemiş merkez Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Muharrem Aydın ziyaret ederek Küçükmenderes Bölge Gazetesinin kuruluş yıl dönümünde pasta keserek 18. yaş gününü kutladılar ve başarılar dilediler.

'KÜÇÜKMENDERES İLE GÜNDEMİ TAKİP EDİYORUZ'

Muhtar Elvan Boz, 'Uzun yıllardır Ödemiş'te Küçükmenderes Bölge Gazetesi aracılığı ile gündemi takip ediyoruz. Gazete ilkeli yayın anlayışı ile kamuoyuna hizmet veriyor. Ben de muhtar olduğumdan bugüne son 6 yıldır birçok haberim ve röportajım Küçükmenderes Bölge Gazetesinde yayınladı. Gece gündüz demeden Ödemiş için bölge için çalışan halkın haber almasını sağlayan Küçükmenderes Bölge Gazetesinin tüm ekibine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Nice başarı dolu seneler diliyorum' dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi de Küçükmenderes Bölge Gazetesini kuruluş yıl dönümünde ziyaret edenlerden oldu.

Şube Başkanı Selami Sönmez gazetenin 18. yaş gününü kutlayarak bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diledi.

'KÜÇÜKMENDERES İLKELİ DURUŞU İLE HEP ÖN PLANDA'

Sönmez, 'Küçükmenderes Bölge Gazetesi her gün farklı özel haberleri, baskı kalitesi, ilkeli duruşu ve çizgisi ile bölgemizin haber alma özgürlüğünü sağlıyor. Ülkemizde gazetecilik yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde Küçükmenderes Bölge Gazetesi kalitesi ile bölgede herkes tarafından takip edilen ve beğenilen bir gazete halinde. Ben bundan sonrada aynı çizgisinde yol alacağına inanıyorum. Dernek başkanı olduğum süreçten bugüne birçok basın açıklaması ve toplantılarıma katılarak derneğimizin çalışmalarını güzel haberler yapan Küçükmenderes Bölge Gazetesi haber ekibi ve diğer çalışanlarını da ADD Ödemiş Şubesi adına teşekkür ediyorum. Nice başarı dolu güzel yıllar diliyorum' dedi.

CHP ilçe Başkanı Mehmet Birlik ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar da Küçükmenderes Bölge Gazetesini kuruluş yıl dönümünde ziyaret etti.

'KÜÇÜKMENDERES ÇİZGİSİNDEN HİÇ ÖDÜN VERMEDİ'

İlçe Başkanı Mehmet Birlik, 'Küçükmenderes Bölge Gazetesi bölgemizde kadrosu, duruşu, çizgisi, özverili çalışmaları, önemli köşe yazıları ile her gün bizleri aydınlatıyor. 18 yıldır sürekli bir şekilde bu işi yapan Küçükmenderes Bölge Gazetesi yöneticilerine ve çalışanlarına bundan sonraki günler içinde başarılar diliyorum' dedi.

'ÖDEMİŞ'İN VE BÖLGENİN MARKA İSMİ'

'Ödemiş'te her noktada bulabildiğimiz her yerde abonesi olan yaptığı haberi gündemde önemli noktaya taşıyan Küçükmenderes Bölge Gazetesi Ödemiş'in marka isimlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Halkın merak ettiği tüm konuları işleyerek halkın haber alma özgürlüğüne en başarı bir şekilde yapan gazetelerimizden biridir. Bende bir Ödemişli olarak aynı zamanda bir politikacı olarak 18 yıldır çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeyen Küçükmenderes Bölge Gazetesini teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin basın açıklamalarına katılan ve partimdeki gelişmeleri haber yaptığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte çalışmaya elbette devam edeceğiz. Başarılı dolu nice yıllar diliyorum' şeklinde konuştu.

Gazetenin ilgi çıktığı sayılarında haber müdürlüğünü yapan DHA Ödemiş muhabiri emekli öğretmen Yüksel Balcı da Küçükmenderes Bölge Gazetesini ziyaret ederek başarı dolu yıllar diledi.

'KÜÇÜKMENDERES BÖLGEDEKİ GELİŞMELERİ EN İYİ ŞEKİLDE SAYFALARINA TAŞIYOR'

Balcı, 'Ödemiş ve bölgesindeki tüm gelişmeleri en iyi şekilde sayfasına taşıyarak yerelde ve bölgede halka haber aktaran Küçükmenderes Bölge Gazetesini 18. kuruluş yılında tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Gazetecilik gördüğünü doğru dürüst namuslu bir şekilde kaleme alarak haberleştirmek halka ve kamuoyuna yansıtmaktır. Küçükmenderes Bölge Gazetesi de yıllardır bunu yapıyor. Bundan sonraki yayın hayatında nice başarılı yıllar diliyorum' dedi.

Öte yandan, gazetemizde çıkan haberlerle adını 'kadrolu eylemciye çıkaran Yılmaz Nalbantoğlu da ziyaretçiler arasında yer aldı.

Gün boyu misafirleri ve çiçekleri karşılayan Küçükmenderes Bölge Gazetesi Koordinatörü Osman Berber ziyarete gelen ve arayan herkese teşekkür etti.

'KÜÇÜKMENDERES ARTIK KURUMSALLAŞTI'

18 yılı değerlendiren Berber şunları söyledi: 'Bugün bizim en mutlu olduğumuz günlerden bir tanesi. 1997 yılında kurulan gazetemiz Küçükmenderes bugün 18 yaşına geldi. Bu uzun yolculukta birçok isim gazete bünyesinde yönetici oldu, çalışan oldu emek verdi. Ben şu ana kadar gazetenin bugün ulaştığı noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir şeyi belirtmekte fayda var: Birçok kimliğin gelip geçmesinin yanında gazete hep aynı çizgisinde kaldı. Bugünkü gelen başarının da bu çizgi üzerinden geldiğine inanıyorum. Bugün Küçükmenderes Bölge Gazetesi artık kurumsal bir kimlik halinde işlevini yürütüyor. Yönetim ekibi, haber ekibi, dağıtım ekibi ile güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Aynı zamanda bölgede gazete satış noktalarında yerini aldı internet dünyasında önemli bir noktaya tırmandı. İlkeli yayın anlayışı ve 18 yıl önce koyduğu çizgi doğrultusunda bundan sonra da yoluna devam edeceğine inanıyorum. Küçükmenderes Bölge Gazetesinin kadrosu da çalışkan, başarılı, işini severek yapan bir kadro halinde. Bundan sonrada halka haber aktarmaya bu çizgide devam edecektir. Bugün gazetemizin 18. kuruluş yıl dönümünü unutmayan bize ziyaretleri, çiçekleri ile yalnız bırakmayan tüm okuyucularımıza, arkadaşlarımıza, şehrimizin yöneticilerine teşekkür ediyorum.' Dedi.

 

Bakmadan Geçme