GAZETEMİZE 10 OCAK ZİYARETLERİ

 Kerem Karamanlıoğlu – 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle CHP Ödemiş İlçe Örgütü yöneticileri, CHP İl...

 Kerem Karamanlıoğlu – 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle CHP Ödemiş İlçe Örgütü yöneticileri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adnan Saygıler, CHP Ödemiş Belediye Meclis üyesi aday adayı Avukat Mehmet Beşir Saygın gazetemize ziyarette bulunarak bu özel günü kutladılar.

CHP Ödemiş İlçe başkanı Hikmet Güriş'in İzmir programından dolayı ziyarete katılamadığını ifade eden CHP Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Ahsen Şenöz, 'Basının günümüz tabiriyle medyanın özgürce çalışabilmesi, görevini yapabilmesi bir ülkedeki demokrasi seviyesini ortaya koyan en önemli unsurlardan birisidir. Bugün maalesef Türkiye'de basın özgürlüğünün önünde engeller vardır. AKP hükümeti yandaş medyasını yaratmış ve işini düzgün yapan medya kuruluşlarını ve basın mensuplarını adeta aforoz etmiştir. Çok sayıda gazeteci özgürlüğünden edilmiş demir parmaklıklar arkasına gönderilmiştir.

Gazetecilerin 1961 anayasasındaki haklarında geriye gidilmiş olması haksızlıktır ve Türkiye'nin gelişmesinin önünde en büyük engellerden biridir. Basın emekçilerinin özgürce çalışabildiği özlük hakları ile iyileşme yaşandığı, yıpranma haklarının bir daha ellerinden alınmadığı günler diliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz' dedi.

10 OCAK'TA ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

CHP'lilerin ziyaretlerinin yanı sıra Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş'in yerel market zinciri Karabıyık Marketler A.Ş. de gönderdikleri çiçeklerle gazetemiz çalışanlarının bu anlamlı gününü kutladılar.

Bakmadan Geçme