Galatasaray’ın gözü o yıldızda

Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmeye hak kazanan tek...

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan tek takım oldu.

Sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için hazırlık yapıyor. Süper Lig'in son şampiyonu savunmasını dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmek istiyor.

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Juventus'lu sol bek Alex Sandro'nun peşinde olduğu belirtildi.

Brezilyalı oyuncunun Juventus ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecekti fakat anlaşmada yer alan maddeden dolayı bir yıllık uzatma opsiyonu otomatik olarak devreye girdi. Haberde bir yıllık opsiyon maddesiyle ilgili Torino temsilcisinin Juan Cuadrado örneğinde olduğu gibi bir orta yol bulunabileceği ifade ediliyor.

Başarılı savunmacının Juventus' dan olası bir ayrılığı durumunda sarı-kırmızılıların imza attırmak için hazır beklediği iddia ediliyor.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Bakmadan Geçme