Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı

Avrupa ‘da başarılı bir sezon geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar, nokta atışı transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Hücum gücünü...

Avrupa 'da başarılı bir sezon geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar, nokta atışı transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Hücum gücünü artırmayı amaçlayan Cimbom, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Wilfried Zaha için harekete geçti. Transfer sihirbazı Erden Timur, yıldız futbolcunun menajeriyle bir araya gelerek transfer için flaş bir hamlede bulundu.

Transferde dünyaca ünlü yıldızlarla görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı ekip sürpriz bir hamle gerçekleştirdi. Hücum bölgesine doğrudan katkı verecek bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye tarihi bir çalım atmaya hazırlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin günlerdir transferi için uğraştığı Wildfried  Zaha için harekete geçti.

Fildişili kanat oyuncusu, Sarı lacivertliler ile sürekli görüşmüş ancak kulüpten sürekli ek süre talep etmişti. Bunun üzerine de Fenerbahçe yönetimi, Zaha ile yaptığı görüşmelerini rafa kaldırdı.

Sarı-kırmızılıların Başkanvekili Erden Timur'un yıldız oyuncunun menajeri bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Galatasaray' lı taraftarların transfer sihirbazı olarak nitelendirdiği Erden Timur'un transfer görüşmesinde Şampiyonlar Ligi faktörünü ön planda tuttuğu öğrenildi.

Aslan, bu transferi gerçekleştirerek ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı henüz sezon başlamadan önce psikolojik bir üstünlük kurmayı hedefliyor. Tecrübeli oyuncu kısa süre içinde transferle ilgili kararını açıklayacak belirtildi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme