FUTSALDA HEYECANIN ADRESİ ÖDEMİŞ

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü&rsquonce son yıllarda bölgesel bazda düzenlenen okul sporları faaliyetleri çerçevesinde...

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce son yıllarda bölgesel bazda düzenlenen okul sporları faaliyetleri çerçevesinde liselerarası genç erkekler müsabakalarına Ödemiş İlkkurşun Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. İki grupta Ödemiş, Tire ve Beydağ'dan liseler kozlarını paylaşıyor.

E, F ve G gruplarına ev sahipliği yapan Ödemiş'te mücadeleler geçtiğimiz hafta start aldı. E Grubunda Ödemiş Anadolu Lisesi, Ödemiş İmam Hatip Lisesi, Ovakent Çok Programlı Lise ile Kiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi ter döküyor. F Grubunda Ödemiş'ten Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi, Tire'den Kutsan Anadolu Lisesi ve Tire Kız Meslek Lisesi yer alıyor. G grubunda da Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi, Kaymakçı Çok Programlı Lise, Tire Şehit Albay İbrahim Karaosmanoğlu Lisesi ile Beydağ Cumhuriyet Anadolu Lisesi mücadele ediyor.

 

MAÇLAR 4 ARALIK'A KADAR DEVAM EDECEK

Ödemiş'te 1 Aralık'ta tamamlanacak klasman mücadelelerinin ardından 4 Aralık'ta E grubunun birincisi D grubunun birincisi ile Çiğli'de; F ve G gruplarının birincileri de Ödemiş'te kozlarını paylaşacak.

10-11 Kasım 2015 tarihlerinde başlayan mücadelelerin ardından dünkü heyecan G Grubu'nda yaşandı. Dün oynanan ilk maçta Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi, Kaymakçı ÇPL'yi 16-0 yenerken ardından Tire Tire Şehit Albay İbrahim Karaosmanoğlu Lisesi de Beydağ Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 13-1'lik skorla geçti.

 

OKUL SPORLARINDA BÖLGE MERKEZİ ÖDEMİŞ

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, Ödemiş'in okul sporlarında Küçük Menderes Havzası bölge merkezi ilan edildiğini ifade ederek, futbol, basketbol, voleybol, futsal ve masa tenisi maçlarının Ödemiş'teki tesislerde oynanacağını belirtti.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme