FUTSAL MİLLİ TAKIMI İZMİRDE TER DÖKECEK

BEYDAĞLI ÖZER ÇİZER, MİLLİ TAKIM&rsquoIN ELEME MAÇLARI İÇİN KADROYA ÇAĞIRILDI  Futsal Dünya Şampiyonası Ana Eleme Turu...

BEYDAĞLI ÖZER ÇİZER, MİLLİ TAKIM'IN ELEME MAÇLARI İÇİN KADROYA ÇAĞIRILDI

 Futsal Dünya Şampiyonası Ana Eleme Turu 3. Grup maçları İzmir'de oynanacak. Beydağlı futbolcu Özer Çizer'in de aday kadroda yer aldığı Futsal Milli Takımı bugün Sırbistan ile karşılaşacak.

Gruptaki ikinci maçlar ise yarın oynanacak.  Saat 17.00´de Sırbistan ile Rusya, saat 19.15´te de Türkiye ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Grubun son maçlarında ise 13 Aralık 2015 Pazar günü Finlandiya ile Sırbistan saat 17.00´de, Rusya ile Türkiye de saat 19.15´te galibiyet mücadelesi verecekler.

Eleme maçları için İzmir'e gelen Futsal Milli Takımı'nın kadrosuna Beydağlı futbolcu Özer Çizer de dahil edildi. 22 yaşındaki genç oyuncu bir kez daha Milli Takım'a çağırılmanın sevincini ve gururunu yaşadığını kaydetti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin futsal takımında yer alan ve aynı zamanda Aydın temsilcisi Karpuzlu Belediyespor'da top koşturan Çizer, Beydağ ve Ödemiş Belediyespor altyapılarında top koşturduktan sonra Denizli Belediyespor ve Eskişehirspor A-2 takımında forma giymişti.

Bakmadan Geçme