Futbolcu sağlığı konusunda dev hamle

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan Saha Sağlıkçıları İşbirliği Protokolü 21...

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan Saha Sağlıkçıları İşbirliği Protokolü 21 Mart Pazartesi(dün) saat 09:30'da Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Atılgan, Ege Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez, Ege Üniversitesi EBİLTEM-TTO Müdürü Prof. Dr. Şenay Şanlıerve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar'ın katılımları ile imzalandı.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nde eğitim gören ve ilk yardım sertifikasına sahip son sınıf öğrencilerin görevlendirilmesi amacıyla İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi işbirliğinin geliştirilmesi ve işbirliği kapsamındaki çalışmaların etkin şekilde kazandırılması amacı ile imzalan protokol kapsamında İzmir'deki amatör müsabakalarda Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nde öğrenim gören ilk yardım sertifikalı son sınıf öğrencilerinin, dört haftalık eğitimden sonra saha sağlık görevlisi olarak görev yapacakları bildirildi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme