Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi kurslarına yoğun ilgi

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi, açıldığı tarihten itibaren başarılı bir ivme kazanmaya devam ediyor. Gençlik Merkezi’nde...

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi, açıldığı tarihten itibaren başarılı bir ivme kazanmaya devam ediyor. Gençlik Merkezi'nde her geçen gün sayısı artan farklı branşlar ve kursiyerler gözle görülür bir şekilde artış gösteriyor. Robotik Kodlama, Oyun Yazma ve Temel Bilgisayar derslerinin verildiği merkez, bilgisayar mühendisleri tarafından sunulan bu programlara yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Özellikle çocuklara yönelik Robotik Kodlama ve Oyun Yazma dersleri büyük bir ilgiyle karşılandı. Robotik Kodlama dersi, öğrencilerin bilgisayar başında daha keyifli ve verimli zaman geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda basit motorların nasıl çalıştırılacağını da öğretiyor. Oyun Yazılımı dersinde ise öğrenciler, kendi oyunlarını yazarak hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Bu süreçte, çocuklarının gelişimini fark eden ebeveynler de kendilerini geliştirmek adına Temel Bilgisayar derslerine talepte bulundu. Kısa bir süre içinde başlatılan Temel Bilgisayar Dersleri, birçok kişinin ilgisini çekti. Ev hanımları, çalışan ebeveynler ve yeni mezun öğrencilerin yanı sıra kendini geliştirmek isteyen bireyler de bu kurslara katılmaktadır. Temel Bilgisayar eğitimi için kayıtların devam ettiği bilgisi, merkezin Instagram sayfasından takip edilebilir. Sayfada bulunan QR kodu kullanarak, katılmak istedikleri dersler için ön başvuruda bulunabilirler.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme