Filmler gerçek oluyor, Canlı yayında toplu cinayet

Bosna Hersek’te 35 yaşındaki fitness antrenörlüğü yapan Nermin Sulejmanovic, eski eşi ile birlikte üç kişiyi öldürdüğü...

Bosna Hersek'te 35 yaşındaki fitness antrenörlüğü yapan Nermin Sulejmanovic, eski eşi ile birlikte üç kişiyi öldürdüğü anları Instagram'dan canlı açarak yayın yaptı, ardından intihar etti.

11 Ağustos Cuma günü ülkenin kuzeydoğusundaki Gradacac kasabasında yaşanan olayda, sosyal medya hesabından canlı yayın açan Nermin Sulejmanovic, önce eski eşi N.H.'yi öldürdüğü anları paylaştı. Sulejmanovic'in açtığı canlı yayında, arka planda ayrıca ağlayan bir çocuğun da sesi duyulurken, yetkililer, bu videonun canlı yayında 12 bin kişi tarafından izlendiğini açıkladı.

Sulejmanovic, biri polis memuru olmak üzere üç kişiyi daha yaraladı. Polisin açıklamasına göre Tuzla kentinde polis tarafından yeri tespit edilen ve yakalanmak üzere olan Sulejmanovic intihar etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Niksic, 'Bugün Gradacac'da olanlar karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor. Katil, sonunda intihar etti ama öldürdüğü kişilerin canı geri gelmeyecek' dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme