FETÖ’nün yeğeni yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ve imam nikahlı eşi İstanbul'da gözaltına alındı.

Asiye Gülen, Fethullah Gülen'in ağabeyi Kutbettin Gülen'in kızıydı. Asiye Gülen'in FETÖ ile bağlantısı bulunan Kaynak Holding'le ilişkisi bulunuyordu. Ayrıca örgütün üst düzey yöneticilerinden Barbaros Kocakurt ve Süleyman Uysal ile iletişimi bulunan Asiye Gülen, Gülen'in yayınevlerinden Işık Yayıncılık'ta editördü. Örgütle bağlantısı bulunan Asya Katılım Bankası'na destek ve fon veren kurumlarda da üyeliği bulunuyordu.

Asiye Gülen'in imam nikahlı eşi Mustafa Çamyar ile beraber gözaltına alındığı evde 'F' serisi 1 ABD doları, 16 bin 710 ABD doları, 8 cep telefonu, 12 sim kart, 2 dizüstü bilgisayar ile çok sayıda flash bellek, DVD, hard disk ile örgütsel doküman bulundu.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme