“FETÖ’nün soru hırsızlığını yazan gazeteciler içeride, şüpheliler akademisyenlik yapıyor”

Yazar ve Kırmızıkedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon, gazeteci Barış Pehlivan’ın hapis cezası ile tehdit edilmesine karşı...

Yazar ve Kırmızıkedi Yayınevi'nin sahibi Haluk Hepkon, gazeteci Barış Pehlivan'ın hapis cezası ile tehdit edilmesine karşı tepki gösterdi.

Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun, Kırmızıkedi Kitabevi tarafından yayınlanan 'Cendere' isimli kitabında FETÖ'nün sınav sorularını nasıl çaldığını anlattıklarını hatırlatan Hepkon, FETÖ üyeliğinden 18 yıl hapis cezası ile yargılanan ÖSYM eski başkanının ise halihazırda akademisyenlik yaptığını belirtti.

Yaptığı paylaşımda Hepkon, 'Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, 'Cendere' kitabında FETÖ'nün ÖSYM'de sınav sorularını çaldığını yazdıktan sonra hapse atılmışlardı. Pehlivan, bu hafta yine hapse giriyor. FETÖ'nün sınav sorularını çalmasına yardım etmekten ve FETÖ üyeliğinden 18 yıl hapis istemiyle yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Ali Demir ise şu an 'akademisyenlik' yapıyor. Türkiye'de hukukun ve FETÖ ile mücadelenin durumunu anlatan daha iyi bir örnek olamaz' ifadelerini kullandı.

Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, 'Cendere' kitabında FETÖ'nün ÖSYM'de sınav sorularını çaldığını yazdıktan sonra hapse atılmışlardı. Pehlivan, bu hafta yine hapse giriyor. FETÖ'nün sınav sorularını çalmasına yardım etmekten ve FETÖ üyeliğinden 18 yıl hapis istemiyle yargılanan… pic.twitter.com/MWueVmB6IP

— Haluk Hepkon (@halukhepkon) August 12, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme