Fatih Portakal’ın yeni sezonda nerede olacak?

Ünlü televizyon sunucusu Fatih Portakal’ın Sözcü TV’deki üç aylık anlaşma sona erdi ve dün akşam saatlerinde...

Ünlü televizyon sunucusu Fatih Portakal'ın Sözcü TV'deki üç aylık anlaşma sona erdi ve dün akşam saatlerinde kanala veda etti. Bugün ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gelecek dönemdeki durumu hakkında açıklamada bulundu. Portakal, 'Yeni sezonda olup olmayacağıma henüz karar vermedim. Yine börtü böceğe dönebilirim veya çalışayım da diyebilirim' sözlerini kullandı.

Açıklaması ile gelecek kariyer planını henüz netleşmediğini belirten Portakal'ın açıklaması, farklı tekliflerin varlığı hakkında akıllarda soru işareti oluşturdu.

Baktım yine sıralamaya girmişim. Bu kez @szctelevizyonu'deki son yayınımla… Sorunsuz, arzu ettiğim yayınları yaptığım güzel bir 3 ay geçirdim. Değişim olsaydı iyi olurdu, ama olmadı. Sağlik olsun. Sessiz sedasız gelmiştim, gülen yüzlerle uğurlandım.
.
Yeni sezonda olup… pic.twitter.com/xCyPU8eVjc

— fatih portakal (@fatihportakal) July 1, 2023

Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek ise Portakal'ın paylaşımının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Temmuz ve Ağustos ayında Fatih Portakal'ın tatilde olacağını ve yeni dönem için görüşmelerin, Portakal'ın tatilinin ardından gerçekleştirileceğini belirtti.

Bilgi sahibi olmadan fikir üreten değersiz medya analizcileri yüzünden zorunlu açıklama: @fatihportakal ile ilk gün anlaştığımız üzere, Temmuz ve Ağustos aylarında tatile çıktı. (yıllardır yaptığı gibi)

Birbirimize söz verdik yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız.

— Alişer Delek (@AliserDelek) July 1, 2023

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme