Faik Öztrak’tan kinayeli Abdüllatif Şener yanıtı

Basın toplantısında önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yaptığı, “asgari ücrette lira endeksli düşünme” açıklaması için, “geçmiş...

Basın toplantısında önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı, 'asgari ücrette lira endeksli düşünme' açıklaması için, 'geçmiş dönemde Erdoğan ekonomideki her şeyi dolara endeksledi. Liralaşma diye ortaya çıktılar, ne var ne yok her şey dolara endeksli hale geldi' diyen Öztrak, bunun çözümünün milli paraya olan güvenin yeniden sağlanması için gerekli adımlar atılması olduğunu söyledi.

Ardından Fox TV ve Sözcü TV'nin ortak sorduğu Abdüllatif Şener sorusuna karşı yaptığı değerlendirmede, Abdüllatif Şener'in oy verdiği sandığın ıslak imzalı tutanaklarında geçersiz oy görülmediğini söyleyen Öztrak, 'demek ki oyunu birine vermiş ama kime verdiğini açıklamaya da dili varmıyor' dedi.

5 yıldır CHP'de Konya Milletvekilliği yapan, AKP'nin kurucu ortaklarından Abdüllatif Şener, dün gece Halk TV'de seçimlerin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini, 2. turda protesto oy kullandığını söylemiş, CHP'den de istifa ettiğini açıklamıştı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme