Esnafın sorunlarını vekile iletti

Geçtiğimiz gün Ödemiş programı kapsamında ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş...

Geçtiğimiz gün Ödemiş programı kapsamında ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelerek talepleri dinledi.

Oda Başkanı Hülya Çavuş, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, 'AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, AK Parti İlçe Başkanı Yardımcısı Halil Güler, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri odamıza ziyarette bulundular. Esnafımızın sorunlarını sayın vekilimize anlattık. Özellikle pandemi döneminde hl açılmayan ve TAPDK harçlarını kapalı olduğu sürede de ödemeye devam eden nargile salonlarının mağduriyetlerini ilettik. Umudumuz, en kısa sürede nargile salonlarımızın açılması. Pandemi döneminde çok kötü etkilenen küçük esnaf ve sanatkara sıfır faizli ve uzun vadeli cansuyu kredisi verilmesi ile ilgili taleplerimizi ilettik. Odamıza nazik ziyaretlerinden dolayı sayın vekilimize ve İlçe yönetimine teşekkür eder, siyasi hayatlarında başarılar dileriz' dedi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme