Eski CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, il başkanlığına adaylığını açıkladı

İzmir’de CHP Olağan İlçe Kongreleri, Pazar günü sona erdi. İzmir’de parti üyesi ve seçmenler, 16 Eylül’deki...

İzmir'de CHP Olağan İlçe Kongreleri, Pazar günü sona erdi. İzmir'de parti üyesi ve seçmenler, 16 Eylül'deki İl Kongresi'ni bekliyor.

İl Kongresi'nde mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun adaylığını kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Mehmet Şakir Başak'ın da adaylığını açıklaması beklenirken, ilk resmi adaylık başvurusu ise eski Konak ilçe başkanlarından Aytekin Tunus'tan geldi.

Bugün yaptığı basın açıklamasında İzmirlilere hitap eden Tunus, 14 – 28 Mayıs seçimlerinin sonucunun yarattığı hayal kırıklığını vurguladı ve yeni bir heyecan, umut ve coşkuya ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Tunus, 'işte bu nedenle Cumhuriyet Halk Partimizin 16 Eylül 2023 tarihli İzmir İl kongremizde, az önce söylediğim heyecanı, coşkuyu, umudu yeşertmek adına il başkan adayı olmak için yola çıkma kararı almış bulunmaktayım. Amacımız il başkanlığımızın liderliğinde ilçelerimize, mahallelerimize dokunup heyecanı yeniden yeşertmek. Kendisini ötelenmiş, incinmiş hisseden, üzgün, kırgın insanlarımızı yeniden kazanmak' dedi.

Son olarak Tunus, amacının herhangi bir bahaneye sığınmadan 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlere inançla ve coşkuyla hazırlanmak ve yeni bir başarı hikayesi yazmak olduğunu söyledi, yöntemlerini ve projelerini sonraki tarihlerde yapılacak basın toplantısında açıklayacağını belirtti.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme