Engelsiz üniversite umumi heyet toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıya Düzce Üniversitesi talebe Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Engelsiz Üniversite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan...

Toplantıya; Düzce Üniversitesi talebe Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Engelsiz Üniversite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özak ile Daire Başkanları ve yönetimsel personeller katıldı.

Toplantıda, Düzce Üniversitesi'nde tahsil gören hususi öğrencilere müteveccih bulunan gidişat değerlendirilerek farkındalık emek harcamaları ile düzenlenmesi müstelzim ameliyat planlandı. Bu dahilde Fakülteler ve Yüksekokulların hepsi hususi insanlara müteveccih fiziki ve öğretimsel uyarlamaları yapılarak hl erişilebilir bir vaziyete getirilmesine bağlı defa haritası oluşturuldu.

Düzce Üniversitesi'nin hususi insanlara müteveccih hl erişilebilir ve hl ayrıntılı birlikte görgü bilimi bilimi ortamı olması gibi yapılması gerekenlere bağlı birlikte çalıştay düzenlenmesine değişmeyen verildi. Ayrıca YÖK Engelsiz Bayrak Ödülleri dahilinde 2024 yılı başvuruları düşüncesince ilgilendiren düzenlemelerin yapılması da planlandı.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme