ENGELLİ ÖĞRENCİLER DE VATANİ GÖREVLERİNİ YAPTI

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Ödemişli 8 engelli öğrenciyi askere gönderdi....

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Ödemişli 8 engelli öğrenciyi askere gönderdi.

İzmir Bornova 57. Topçu Tugay Komutanlığında 1 günlük asker olan engelli öğrencilere geçtiğimiz gece asker eğlencesi düzenlendi. Dernek binasında düzenlenen asker eğlencesinde asker adaylarına kına yakıldı. Ailelerin de katıldığı gecede asker adayları ve arkadaşları eğlenceli müzikler ile doyasıya eğlendi.

Askerlere kınalarını anneleri ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ile dernek başkanı Serpil Aksoy Baştürk yaktı.

Başkan Serpil Aksoy Baştürk, 'Engelli özel çocuklarımız hayattaki her şeyin farkındalar. Onların bizlerden hiçbir farkı yok. Hayatın her alanında engelli bireylerimizi de unutmamız gerekiyor. Dernek olarak bu çocuklarımızı askere hazırladık. Dünde İzmir Bornova 57. Topçu Tugay Komutanlığında bir günlük askerlik görevlerini yaptılar. Komutanlarımız çocuklarımız ile özel olarak ilgilendi onlara hediyeler verdiler. Çocuklarımızın mutluluğu tarif edilemez bir noktaya taşındı. Engelliler haftamızda tüm engellilerimizin günlerini kutluyorum. Herkesi bu hafta da engellilere yönelik daha duyarlı olmaya davet ediyorum. 57. Topçu Tugayı Komutanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme